Wednesday, November 7, 2012

Allah Knows ~ kenangan lalu

video

4 tahun yang dulu, nasyed ni menemani saya boleh dikatakan hari-hari. Ketika itu saya belum lagi fly ke Australia. Sedang struggle untuk melayakkan diri untuk ke sini. Tiada niat lain kecuali segulung ijazah, itulah niat awal-awalnya, sebagaimana orang kebanyakan. Hinggalah beberapa bulan sebelum fly, niat itu berubah, taknak jadi orang kebanyakan tu..  dan hurmm... mungkinkah saya dapat apa yang mahukan itu? Biarlah rahsia~
Mungkin ianya open secret, tapi bukan hari ini (kot)

Masa tu rasa susah sangat study persediaan tu, rasa cam tak layak sangat nak 'lepas'. Tapi sedar tak sedar, saya dah di penghujung masanya di Brisbane ni. Dengan gedebak gedebuk macam-macam, Allah knows~

Dan untuk tahun depan yang beberapa bulan sahaja lagi ni pun, tak tahulah apa yang bakal berlaku. Yang pasti Allah knows~

Kembali pada Dia.
Serahkan padaNya.
Yakin padaNya.
Berbaik sangka padaNya.





0 comments:

Post a Comment

Komen anda..