Tuesday, August 28, 2012

Why couldn't I finish?




Ketukan dan tamparan untuk diri sendiri:

Kalau susunan jadual untuk assignments submission boleh buat, kenapa tak boleh buat susunan jadual untuk tilawah dan tadabur Al-Quran?
Kalau study planning untuk exams boleh buat, kenapa tadabur planning untuk Al Quran tak boleh buat? 
Kalau nota untuk hafal topik-topik nak exam boleh buat, kenapa nota untuk faham dan ingat ayat-ayat Al-Quran tak boleh buat?
Kalau AL-Quran tu boleh bercakap dan berperasaan, mungkin dah lama 'si biru' saya merajuk agaknya.     

Berada di meja yang sama, tapi layanan berbeza. Meja dan kerusi dan segala alat tulis ni bakal jadi saksi kisah kezaliman (tidak meletakkan sesuatu di tempatnya).... TT__TT 



Mungkin saya (dan sahabat jugak pastinya) patut hentikan kezaliman ini SEKARANG!







0 comments:

Post a Comment

Komen anda..