Wednesday, November 9, 2011

VideoUstDon: Pengenalan Tentang Islam

Balik dari exam hari ni, terasa nak dengar sesuatu untuk rohani.

Jom dengar Ustaz Don.
Dijamin dapat ilmu dan juga dapat senyum (kot-kot dah lama tak senyum la)
*tergelak pun ya.. gelak sopan*
SOQ ya SOQ!





ini sambungannya (lagi best, lagi banyak ilmu):






Seyesly, kalau rasa nak tertekan tu, belajarla agama dengan Uztaz Don nih... ^_~

Ustaz Don, saya tolong promote Ustaz!!!!
walaupun tak adalah ramai yang baca TZ, tapi saya baca TZ saya... :D


ps: tengok gaya Ustaz Don ni, kalau dia tak jadi Ustaz kemungkinan besar dia masuk raja lawak kan? Melawak je Ustaz...Ampunn!!  Tapi seyes, gaya Ustaz ni sempoi dengan kalut malut dia.... ^_~

pss: Kalau bukan sebab ada paper satu lagi, saya dah rajinkan diri untuk tulis ilmu-ilmu yang Ustaz Don kongsikan. Kalau tulis lagi ingat kan? Tapi bila kesuntukan masa, kita dengar dan tengok je la ea... 


psss: exam harini? *senyummmm*
senyum itu banyak makna kan? maknanya untuk simpanan sendiri, "Diari Ijazah demi Risalah"





4:22pm, 9 November 2011
BF, Brisbane

...:::: hidupku bukan hanya untuk sekeping ijazah semata-mata :::....



0 comments:

Post a Comment

Komen anda..